Onze Statige Spar – een flinke Nordmann kerstboom

Kerstboombezorging.nl Nordmann bestellen thuis bezorgen

We zijn trots op de Nordmann kerstbomen die je bij ons kan kopen. Met name onze Statige Spar; met 180 tot wel 250cm is het echt een boom van een… boom! In en rondom Nijmegen bezorgen we met liefde onze Statige Spar kerstboom bij jou tot in je woonkamer.

Wist je dat deze prachtige Nordmann bomen tegen de tijd dat ze door ons verkocht worden zo’n 130 kilo co2 uit de lucht hebben gevangen? Dat is een gigantische hoeveelheid als je nagaat hoe licht gas is!

De Nordmann kerstboom is mooi van vorm en kleur en is ook naaldvast. Het is bovendien een langzame groeier; een Nordmann van 2 meter is al snel rond de 10 – 12 jaar oud. De boom komt van origine uit de Kaukasus.

Nordmann online bestellen? Dat doe je hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *