Onze Normale Nordmann kerstboom

Kerstboombezorging.nl nordmann kerstboom online kopen

We zijn trots op de Nordmann kerstbomen die je bij ons kan bestellen. In en rondom Nijmegen bezorgen we met liefde een Nordmann kerstboom bij jou tot in je woonkamer. Wist je dat deze prachtige bomen tegen de tijd dat ze door ons verkocht worden zo’n 130 kilo co2 uit de lucht hebben gevangen? Dat is een gigantische hoeveelheid als je nagaat hoe licht gas is!

De Nordmann kerstboom is mooi van vorm en kleur en is ook naaldvast. Het is bovendien een langzame groeier; een Nordmann van 2 meter is al snel rond de 10 – 12 jaar oud. De boom komt van origine uit de Kaukasus.

Nordmann online bestellen? Dat doe je hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *