Zo bezorgen we je jouw kerstboom veilig in tijden van corona

Kerstboom veilig thuis bezorgen corona nijmegen wijchen cuijk grave - kerstboombezorging.nl

Wat een raar jaar. Het is het grote cliché van 2020, maar laten we eerlijk wezen; de coronapandemie blijft nog steeds iets moeilijk te bevatten is. Het plan om kerstbomen bij mensen thuis te bezorgen was ontstaan voor de hele corona gekte, maar nam een vlucht toen we zagen wat voor impact covid-19 heeft op de samenleving. In onze persoonlijke kring hebben we zelf de vreselijke gevolgen van het virus ondervonden. Een overlijden, een langzaam en moeizaam herstel en eenzaamheid. Buiten kijf staat voor ons daarom dat het bezorgen van een kerstboom veilig moet zijn.

Mondkapjes

Kerstboom bezorgen corona nijmegen wijchen grave cuijk - kerstboombezorging.nl

Uiteraard hebben we tijdens het bezorgen een mondkapje op. We nemen de regels serieus en willen kosten wat kost voorkomen dat we iemand besmetten tijdens het bezorgen van een kerstboom.

Anderhalve meter afstand

Lijkt een open deur, maar dat is het niet voor iedereen. We geven geen hand, knuffels of klopje op de schouder. We houden bij het leveren van je kerstboom altijd de gepaste en veilige afstand. Maar even een gezellig praatje? Dat kan altijd!

Handgel en handschoentjes

Kerstboom bezorgen corona nijmegen wijchen grave cuijk - kerstboombezorging.nl

Ook onze handen, die jouw mooie nieuwe kerstboom aanraken, worden ontsmet. In combinatie met de mondkapjes en anderhalve meter minimaliseren we het risico. Zo wordt het laten bezorgen van een kerstboom een stuk veiliger dan een middag naar het tuincentrum, waar lang niet iedereen zijn handen ontsmet, afstand houdt of een mondkapje draagt.

Bezorger met klachten? We regelen bijtijds een andere bezorger voor je

Met verkoudheidsklachten gaan we niet bezorgen. Maar je hoeft je geen zorgen te maken over de bezorging van je kerstboom. We hebben namelijk een geweldig team achter ons staan dat klaar staat om ons te helpen. Jouw kerstboom wordt dus gewoon altijd op de afgesproken dag bezorgd.

Bestel bij ons online je kerstboom en laat hem gratis bezorgen in o.a. Nijmegen, Wijchen, Heumen, Malden, Groesbeek, Cuijk, Grave en andere plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *