Kerstboombezorging.nl in het nieuws met het kerstbomen bezorgen

Kerstboombezorging.nl in het nieuws met kerstbomen bezorgen

Kerstboombezorging.nl was deze week in het nieuws met het kerstbomen bezorgen, naar aanleiding van de explosieve groei van de kerstboomverkoop. Alix en Rick spraken met de Gelderlander en het AD over het thuis bezorgen van kerstbomen.

Het artikel in de Gelderlander en het AD

,,Het was een slim idee. Maar meer mensen zijn met dat slimme idee gekomen. Natuurlijk heeft dat met corona te maken. Mensen hoeven nu geen druk tuincentrum in voor een boom.” Prettig voor kerstboomliefhebbers die zich daar vanwege het rondwarend virus niet prettig voelen.
Bij kerstboombezorging.nl wordt de boom, de naam zegt het al, gewoon thuisbezorgd. Binnen, op de plek waar die moet komen te staan. Of, als mensen alle kans op het oplopen van het virus willen vermijden, gewoon tot de voordeur. 
Zorgt Van Lanen voor de publiciteit, onder andere via social media,  Bögels is de boomverzorger. ,,Hij zorgt ervoor dat de bomen mét naalden bij de mensen aankomen.” Voor kopers die binnen een straal van 50 kilometer rond Nijmegen wonen, is de bezorging gratis. 

Benieuwd naar het artikel in de Gelderlander? Lees het hele artikel hier!

Wat Van Lanen betreft kan het bezorgen niet snel genoeg beginnen. ,,Daarin zit dat echte kerstgevoel. Het lijkt me leuk om te zien dat de mensen heel blij van hun boom worden.”  

Artikel in de Gelderlander door joost ariaans
Kerstboombezorging.nl nieuws kerstbomen bezorgen Nijmegen
Kerstboombezorging.nl was deze week in het nieuws met het kerstbomen bezorgen

Op de radio

Bovendien waren we diezelfde middag ook op FunX te horen. Daar sprak Alix in het item ‘Thank god it’s monday’ over het positieve gevoel dat een kerstboom mensen in deze donkere tijden kan bezorgen. Aanstaande zaterdag zijn we bovendien via gl8 te horen over onze kerstboom bezorging.

Heb je ons in het nieuws gezien of gehoord? Laat het vooral weten in de comments! 

Op de hoogte blijven? Lees dan al onze artikelen of volg ons via Instagram op @alixvanlanen en via Facebook op onze pagina Kerstboombezorging.nl

Een reactie op “Kerstboombezorging.nl in het nieuws met het kerstbomen bezorgen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *