Door ons bezorgd – Door jullie versierd #1 | De mooist versierde kerstbomen

Nordmann kerstboom met kluit bezorgen nijmegen kerstboombezorging.nl

We vinden niets leuker dan te zien hoe enthousiast de door ons bezorgde kerstbomen ontvangen worden. Van sommige van jullie krijgen we zelfs foto’s van prachtig opgetuigde bomen toegestuurd. Van een chique ingetogen kerstboom tot lekker bonte kermis, alles komt voorbij. En dat willen we graag een podium geven. Hier zijn de mooiste door jullie versierde kerstbomen!

Too glam to give a damn

Onderstaande bomen zijn heerlijk over de top. Bonte kleuren, tijgerprintjes en veren; het kan en mag allemaal! Onderstaande bomen van Sandra en Iris maken je in één klap vrolijk.

Wat is ie mooi! Sandra heeft een Statige Spar Gezaagd in haar woonkamer staan (Nordmann van 180-250cm).

Hoe geweldig zijn die ballen met panterprint? Iris heeft een Potige Picea in haar woonkamer staan (Servische spar met kluit van 175-200cm).

Klein maar fijn

Zo zie je maar weer; groter is niet altijd beter. Een klein kerstboompje kan alsnog een hoop gezelligheid aan je huis toevoegen. En omdat je geen gigantische hoeveelheid lichtsnoeren en kerstballen nodig hebt, is het ook nog budgetproof!

Kerstboombezorging.nl versierde kerstboom bezorgd kerstbomen kopen bestellem Nijmegen Nordmann kluit
Kerstboombezorging.nl versierde kerstboom bezorgd kerstbomen kopen bestellem Nijmegen Nordmann kluit

De boom van Annie knalt er lekker uit met de vrolijke lampjes, terwijl de kerstboom van Monique perfect met de inrichting samensmelt. Beide dames hebben een Bescheiden Boompje in hun woonkamer staan (Servische spar met kluit van 80-100 cm).

Chique de friemel

Goud, brons of zilver zijn vaak de basiskleuren van chique opgetogen bomen. Toch valt er ook binnen dit thema een hoop te varieëren! Goud met blauw, goud met rood of koper en brons bijvoorbeeld.

Kerstboombezorging.nl versierde kerstboom bezorgd kerstbomen kopen bestellem Nijmegen Nordmann kluit

Maud koos voor een boom met bronzen ballen en sterren. De snoer met losse lampjes zorgt voor een mooi ingetogen beeld. Ze heeft een Normale Nordmann in haar woonkamer staan (Nordmann gezaagd van 140-180cm).

En natuurlijk kon onze eigen boom niet ontbreken! We hebben zelf een Statige Spar met Kluit in onze woonkamer staan (Nordmann met kluit van 200-225cm).

Hoort jouw kerstboom tussen de mooist versierde kerstbomen #2? Laat het weten in de comments en tag ons vooral in foto’s van je kerstboom!  

Meer tips en inspiratie over kerstbomen lezen? Lees dan al onze artikelen of volg ons via Instagram op @alixvanlanen en via Facebook op onze pagina Kerstboombezorging.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *