Dit zijn dé kerstboom trends van 2021

Kerstboom trends 2021 kerstboombezorging.nl

Nu de dagen weer korter zijn en het coronanieuws weer grimmiger, kunnen we met z’n allen een fijn vooruitzicht gebruiken. Jezelf even verliezen in iets vrolijks en luchtigs zoals het stylen van je kerstboom is daar perfect voor. Heb je geen idee hoe je je kerstboom op wil gaan tuigen dit jaar? Geen zorgen, wij hebben dé kerstboom trends van 2021 voor je op een rijtje gezet!

1. Flora en fauna in je kerstboom

Kersttrends 2021 botanisch flora fauna kerstboombezorging.nl

Deze botanische trend is onze favoriet van 2021. Met droogbloemen, takken en dennenappels maak je jouw echte kerstboom nóg wat natuurlijker. En kunnen we even een moment nemen om deze prachtige droogbloemenkerstballen te waarderen? Wauw!

2. Handvaardigheid

Kersttrends 2021 handvaardigheid kerstboom kerstboombezorging.nl

Deze trend heeft raakvlakken met de botanische trend maar is een stukje creatiever. Pak je knutselgerei maar uit doos, want voor deze trend mag je zelf aan de slag! Ben je handig in figuurzagen, haken of rijg je de mooiste kunstwerkjes aan elkaar? Dan is deze kerstboom trend perfect voor jou. Stiekem in de winkel kopen mag natuurlijk ook, wij verklappen niets 😉

3. Een blauwtje lopen

Kersttrends 2021 blauw kerstbal kerstboom

Een blauwtje lopen zag er nog nooit zo geweldig uit. Blauw doet het altijd fantastisch is een kerstboom en laat zich prachtig met metallics combineren. Samen met zilver krijg je een frozen effect en haal je echt de winter in huis. Met goud of brons ga je juist voor wat meer warmte en luxe. Met beide kun je de plank niet mis slaan.

4. Een blijver voor 2021: ornamenten

Kersttrends 2021 ornamenten shoeby kerst fred van leer

Zou jij jezelf omschrijven als extravagant of als luxepoes? Dan is deze boom vol unieke ornamenten vast een droomboom. In 2020 was dit al populair en de trend lijkt nergens naartoe te gaan. Maak bijvoorbeeld een levenswerk van je kerstboom door hem vol te hangen met ornamenten die perfect bij jou passen, of ga voor een specifiek thema zoals eten of dieren. Of hang hem lekker vol met ieder prachtig ornament dat op je pad komt voor een unieke bonte mix. Het is jouw feestje!

5. Zacht en natuurlijk

Kersttrends 2021 ingetogen natuurlijke kerstversiering decoratie kerstboombezorging.nl

Waar we bij de vorige trend een hoop bombarie en knalkleuren zagen, is deze trend de complete tegenhanger. Deze boom past perfect in een landelijk of Scandinavisch interieur. Maak voor deze trend vooral gebruik van bruin, beige, wit, goud, brons en lila. De texturen zijn voornamelijk zacht en mat. Denk hierbij aan jute linten en velours ballen. Ingetogen hoeft dus absoluut niet saai te zijn!

Bronnen foto’s van boven naar onder: Etsy, Pexels, Pexels, Shoeby, Google

Voor welke kerstboom trends ga jij in 2021? Laat het ons weten in de comments!

Meer tips en inspiratie over kerstbomen lezen? Lees dan al onze artikelen of volg ons via Instagram op @kerstboombezorging.nl en via Facebook op onze pagina Kerstboombezorging.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *