Zo werkt het

Laat in een paar simpele stappen je kerstboom thuis bezorgen

FAQs

Bestellen

Hoe bezorgen jullie de kerstboom?

In tegenstelling tot veel andere bedrijven bezorgen wij de kerstboom zelf. Dat betekent dat indien gewenst de kerstboom tot in je woonkamer kan worden bezorgd. Dat is een stukje service, en zo weten we dat de boom heelhuids aankomt.

Kan ik ook voor een bezorgdatum kiezen?

Je kan zelf je bezorgdatum uitkiezen bij het afrekenen. We kunnen de bomen bezorgen van 25 november. De laatste leverdag is 23 december.

Hoe kies ik mijn eigen bezorgdatum?

Door een kerstboom in je winkelmandje toe te voegen en naar afrekenen te gaan. Bij het afrekenen vul je eerst je contactgegevens in. Daarnaast of daaronder (afhankelijk van je apparaat) kun je een bezorgdatum aanklikken tussen 25 november en 23 december.

Betalen

Uit welke betaalwijzen kan ik kiezen?

Je kunt bij ons betalen met iDeal , Klarna en PayPal

Kan ik ook achteraf betalen?

Je kunt in onze shop alleen vooraf betalen. Achteraf betalen met Klarna is via de shop wel mogelijk.
Contant geld proberen we vanwege veiligheidsredenen te vermijden. Mocht het internet shoppen nu echt niet lukken, neem dan even contact met ons. Samen komen we er altijd uit.

Bezorgen

Moet ik de hele dag thuisblijven om op jullie te wachten?

Dat is niet nodig. Een kwartier tot halfuur voor levering bellen we je op om te laten weten dat we onderweg zijn. Ben je niet thuis? Laat dan instructies achter bij de bezorger. Hij zet de boom dan neer op de afgesproken plek.

Wat als ik niet thuis ben op de afgesproken bezorgdatum?

Neem dan contact met ons op om een nieuwe bezorgdatum vast te leggen, of laat instructies achter voor de bezorger. Hij zet de boom dan op de afgesproken plek.

Kan de boom ook voor de deur worden bezorgd?

Geen enkel probleem. We snappen dat i.v.m. corona het wellicht niet fijn is om mensen in je huis te laten. We bezorgen de boom dan tot de deur of een andere afgesproken plek.