Het kerstboombezorging team

Alix van Lanen van Kerstboombezorging.nl Nordmann kerstboom online bestellen bezorgen

Alix van lanen
Oprichter

Communicatieprofessional, valkenier en nu ook kerstboombezorger. Zet de kerstboom het liefst medio november al op. Kan niet wachten om andere mensen in deze grimmige tijd blij te maken met een prachtige kerstboom.

Rick Bögels van Kerstboombezorging.nl Nordmann kerstboom online bestellen bezorgen

Rick bögels
Oprichter

Boomverzorger by day, boombezorger by night. Rick krijgt geen genoeg van bomen. Als ervaren European Tree Worker is geen boom hem te hoog. Houdt met zijn expertise (en een boel liefde) al onze bomen gezond.

Kerstboombezorging.nl Nordmann kerstboom online bestellen bezorgen

Brienne van Lanen-Bögels
Kantoorhond

Brienne is een echte teamplayer. Deze wollige meid helpt Rick en Alix op kantoor met belangrijke zaken. Zo is ze een bedreven papierversnipperaar. Daarnaast helpt ze Alix en Rick te ontspannen. Opmerkelijk genoeg is dat altijd nodig nadat ze papier heeft versnipperd.

KERSTBOOMBEZORGING.NL

Ontstaan

Alix van Lanen en Rick Bögels vonden dat het kopen van een kerstboom wel wat makkelijker kon. Zeker in coronatijd moesten de drukke tuincentra vermeden worden. En zo geschiedde; een kerstbomenbezorgservice! Zo kun je lekker vanuit huis online je Nordmann of Servische spar bestellen. Alix en Rick doen het zware werk, jij mag de boom versieren. Goede deal vinden ze zelf!